Stofflykke.no
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

🚛 Rask levering, fra kr 55,- 👑 Gratis frakt over 1500,-

Tromsøbutikken vår

Vi blir veldig glad om vi får kundebesøk, både kort- og langveisfra! ❤️ Vi ligger altså i Tromsø, sentralt til fra både flyplassen og bussterminalen Giæverbukta på Langnes.

Mange bussruter fra Tromsø sentrum går over øya til Giæverbukta. Vi har et busstopp på veien nedenfor oss (som uansett bare ligger 8-900 meter unna Giæverbukta), det heter "Postterminalen" og betjenes av rute 26, 33, 34 og 40.

Buss i Tromsø: Live busstider med kart ligger på fylkestrafikk.no, og billetter må kjøpes i appen "Troms Billett", som ligger på både Google Play og App Store

Googlekartet nedenfor viser også hvor vi holder til.

Åpningstider:
Man - Lørdag 1000 - 1800

Gi deg gjerne til kjenne med navn, og hils på oss. Det er ikke det at vi husker alle navn vi ser på ordrelistene men når vi pakker daglig så legger vi jo merke til dere som bestiller flere ganger. 😉 Uansett om du er helt ny kunde eller bestiller igjen og igjen, er vi glad for å hilse på deg personlig.

Hvor ligger nybutikken?

I det som har vært kjent som «postterminalen» i alle år, som nå er omgjort til et flerbrukssenter med klatre- og buldresenter, gjenbruksbutikk, sportsbutikk og oss da, stoffbutikk.

Adressen er Kvaløyvegen 329, og ligger like ved utløpet av Langnestunnelen vest på Tromsøya. Ca 900 meter unna vår gamle butikk bak Jekta og K1, en liten spasertur. 😉 Google Maps link.

Velkommen innom oss i Stofflykke. 🥰

Link til Google Maps kart her.

Trykk ENTER for å søke