Stofflykke.no
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

🚛 Rask levering, fra kr 55,- 👑 Gratis frakt over 1500,-

Skolerabatt på symaskiner

Vi kan gi alle skole- og utdanningsinstitusjoner en svært god pris på innkjøp av symaskiner, uansett om det er én eller 20 stk, mengde er altså ikke relevant. Vi kan også mikse maskiner til å passe et helhetlig bruksspekter, alt fra enkle maskiner til de mer avanserte for viderekommen og avansert bruk.

Holder dere til i vårt nærområde (Tromsø m/omegn) kan det hende vi kan levere direkte, ellers sender vi kostnadsfritt med Posten Bring til ønsket hentested. Brings fraktmetode "Pakke til bedrift" (på dør) er også mulig, mot en kostnad.

La kreativiteten blomstre! 🌸

Nedenfor trekker vi frem noen modeller som er gode skolemaskiner. Enkelte er også utviklet spesielt på elevbruk med lette funksjoner og sikkerhetstiltak innebygd.

Janome Driva
4.795,-
Enkel nybegynnermaskin til et lavere aldersnivå.

Janome Easy Jeans
6.995,-
En solid og stødig grov maskin til tyngre jobber. En bestselger i det mekaniske skiktet av maskiner. 

Janome Embla
10.495,-
Kjempefin digital/elektronisk maskin med direktevalg av sømmer på knappepanelet.

Oppgitte priser er veiledende kundepris, inklusiv MVA.
Priser pr 1.juli 2024, endringer kan forekomme.

Selv om det er til skole- og offentlig bruk så gis det alltid 5 års garanti på Janomes maskiner. Dette da mot fabrikasjonsfeil og feil som måtte oppstå som ikke kan skyldes vanlig bruk slik maskinen er tiltenkt. Det gir deg en ekstra sikring på at maskinen skal vare i bruk, og da selvfølgelig i lang tid utover 5 års garantien.

Hele vårt sortiment på maskiner kan sees her

Vi anbefaler å legge inn et serviceprogram på maskinene, slik at de er innom for en sjekk og vedlikehold hver 12. - 18. måned, for å sikre optimal og lang levetid. Vi i Stofflykke utøver slik service, og kan ta inn maskinene til oss eller reise ut til brukeren hvis det er snakk om en større maskinpark.

Ta kontakt med oss i Stofflykke for å avklare muligheter og hva som er en god løsning for dere på sammensetning av en maskinpark, stor som liten, samt et godt tilbud på hele pakken. En prat er så klart alltid uforpliktende.

Kim Hauglid
kim@stofflykke.no
 Tlf 92224601

Trykk ENTER for å søke