Stofflykke.no
0,00,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

🚛 Rask levering, fra kr 55,- 👑 Gratis frakt over 1500,-

Skolerabatt på symaskiner


Alle skoler og utdannningsinstitusjoner får 20% rabatt på alle maskiner, uansett antall i en bestilling, ved innkjøp til skolen. Om det er billigste modell til veiledende pris 3.995,- ink.MVA eller en dyrere modell, 20% gis uansett.


Vi leverer gjerner om det er i nærområdet, ellers sender vi fraktfritt til Postens hentesteder (post i butikk).


Nedenfor trekker vi frem noen modeller som er gode skolemaskiner. Enkelte er også utviklet spesielt på elevbruk med lette funksjoner og sikkerhetstiltak innebygd.

OBS: Prisene du ser angitt på maskiner er sluttkundepris inkludert MVA. Din pris til skolen trekkes fra dette. En maskin til veil 10.495,- vil for skolen dermed koste 6.716,- eks.MVA.

5 års fullgaranti

Selv om det er til skole- og offentlig bruk så gis det alltid 5 års garanti på Janomes maskiner. Dette da mot fabrikasjonsfeil og feil som måtte oppstå som ikke kan skyldes vanlig bruk slik maskinen er tiltenkt. Det gir deg en ekstra sikring på at maskinen skal vare i bruk, og da selvfølgelig i lang tid utover 5 års garantien.


 

Vi anbefaler å legge inn et serviceprogram på maskinene, slik at de er innom for en sjekk og finpuss hver 12. - 18. måned, for å sikre optimal og lang levetid. Vi i Stofflykke utøver slik service, og kan ta inn maskinene til oss eller reise ut til brukeren hvis det er snakk om en større maskinpark.

Maskineksempler:

Janome Driva - enkel nybegynnermaskin til et lavere aldersnivå. Nå ut 2023 følger det med et gratis sybord som forstørrer arbeidsområdet.

Skolens pris: 2.877,- eks MVA.


Janome Easy Jeans - en solid og stødig grov maskin til tyngre jobber. En bestselger i det mekaniske skiktet av maskiner. 

Skolens pris: 4.477,- eks MVA.


Janome 1522 - også en god nybegynnermaskin til uerfarne elever. Mekanisk innstilling av sømmer og stingbredde. Kommer i flere fargevarianter.

Skolens pris: 2.557,- eks MVA.


Janome Allvis - skolemaskinen utviklet spesielt for elever og nybegynnere. Digital/elektronisk maskin med direktevalg av sømmer på knappepanelet.

Skolens pris: 6.717,- eks MVA.

Ta kontakt med oss i Stofflykke for å avklare muligheter og hva som er en god løsning for dere på sammensetning av en maskinpark, stor som liten. En prat er alltid uforpliktende.

Kim Hauglid

kim@stofflykke.no
 Tlf 92224601 

Trykk ENTER for å søke